Visual image

Online: individuele sessie hoofd opruimen via Zoom

Krijg weer overzicht en rust in je hoofd met de MatriXmethode

 

Online Workshop Rust in je Hoofd

Startdatum: 31 december 2022

Heb jij ook zo’n behoefte aan rust in je hoofd? De huidige crisis zorgt ervoor dat volle hoofden, helemaal overspoeld raken. Veel mensen hebben het sowieso al druk en ervaren veel gedoe, werkstress en emoties.

Nu is het helemaal overvol: onrust, onzekerheid, een overload aan nieuwsberichten, hoge werkdruk, thuiswerken en thuisonderwijs: hoe ga je het allemaal regelen?

Met een opgeruimd hoofd kun je de crisis beter aan

Hoe fijn zou het zijn om een systeem te hebben om de informatie in je hoofd te ordenen, stress af te voeren en wat meer rust in je hoofd te ervaren? Juist nu!

Doe je mee?

In verband met de corona maatregelen gaan de groepsworkshops nu niet door. Maar gelukkig kan je hoofd opruimen ook goed online. We plannen dan een individuele sessie via Skype.

MatriXmethode

We werken met de MatriXmethode, een gesprekstechniek gebaseerd op NLP. Je krijgt uitleg over de methode, je leert hoe je hoofd werkt en hoe je informatie makkelijker kunt opslaan, onthouden of juist loslaten zodat je meer rust en overzicht krijgt. Ik begeleid je hierbij vanachter mijn computer.

Je maakt denkbeeldig een systeem om per onderwerp informatie op te bergen en zo structuur aan te brengen. Hierdoor kun je alles makkelijker terugvinden en er blijft ook nog eens extra ruimte over. Vergelijk het met het opruimen van een kast. Je gaat tekenen hoe je hoofd nu werkt en hoe je het zou willen. Je leert hoe je stress en negatieve emoties kunt loslaten.

De kracht zit ‘m vooral in het zelf ontwikkelen van jouw eigen informatiesysteem.

Resultaat?

Het resultaat is: Rust in je hoofd. Een opgeruimd hoofd geeft meer rust, een betere concentratie, meer ruimte en meer keuzevrijheid. Het zorgt voor een beter overzicht, betere prestaties en meer zelfvertrouwen. Je kunt beter omgaan met stress. Je bent weer de baas in je hoofd en regisseur van jouw leven.

Datum en tijd:

Neem nu contact op, dan plannen we een tijdstip.

Prijs:

€ 50,00