Visual image

Nu online: individuele sessie via Skype!

Krijg weer overzicht en rust in je hoofd met de MatriXmethode

 

Online: Workshop Hoofd Opruimen

Startdatum: 31 december 2020

Leer je hoofd opruimen met de MatriXmethode! Nu online, individueel, via Skype!

De huidige corona crisis zorgt ervoor dat volle hoofden, helemaal overspoeld raken. Veel mensen hebben het sowieso al druk en ervaren veel gedoe, werkstress en emoties.

Nu is het helemaal overvol: angst, onrust, onzekerheid, een overload aan nieuwsberichten, ineens moeten thuiswerken of juist extra diensten draaien, misschien heb je de kinderen thuis: hoe ga je het allemaal regelen?

Met een opgeruimd hoofd kun je de crisis beter aan

De workshop hoofd opruimen met de MatriXmethode, een techniek gebaseerd op NLP, kan nu ook individueel, online, via Skype.

Hoe fijn zou het zijn om een systeem te hebben om de informatie in je hoofd te ordenen, stress af te voeren en wat meer rust in je hoofd te ervaren? Juist nu!

Doe je mee?

In verband met de corona maatregelen zijn de workshops bij De Poort gecanceld. Maar gelukkig kan je hoofd opruimen ook goed online. We plannen dan een individuele sessie via Skype.

MatriXmethode

We werken met de MatriXmethode, een gesprekstechniek gebaseerd op NLP. Je krijgt uitleg over de methode, je leert hoe je hoofd werkt en hoe je informatie makkelijker kunt opslaan, onthouden of juist loslaten zodat je meer rust en overzicht krijgt. Ik begeleid je hierbij vanachter mijn pc.

Je maakt denkbeeldig een systeem om per onderwerp informatie op te bergen en zo structuur aan te brengen. Hierdoor kun je alles makkelijker terugvinden en er blijft ook nog eens extra ruimte over. Vergelijk het met het opruimen van een kast. Je gaat tekenen hoe je hoofd nu werkt en hoe je het zou willen. Je leert hoe je stress en negatieve emoties kunt loslaten.

De kracht zit ‘m vooral in het zelf ontwikkelen van jouw eigen informatiesysteem.

Resultaat?

Een opgeruimd hoofd geeft meer rust, een betere concentratie, meer ruimte en meer keuzevrijheid. Het zorgt voor een beter overzicht, betere prestaties en meer zelfvertrouwen. Je kunt beter omgaan met stress. Je bent weer de baas in je hoofd en regisseur van jouw leven.

Datum en tijd:

Neem nu contact op, dan plannen we een tijdstip.

Prijs:

€ 50,00