Visual image

Geef je persoonlijke ontwikkeling een boost in de zomervakantie

NLP Practitioner Zomeropleiding: ontwikkelen en ontspannen

Startdatum: 6 augustus 2018

Wat ga jij doen deze zomer?

3 weken ontspannen op ‘t strand of de camping of in een 3 weekse zomeropleiding leren hoe je het hele jaar kunt ontspannen?

Heb jij ook het hele jaar weer gebuffeld en ben je toe aan iets helemaal voor jezelf?

Wil je ontspanning en ontwikkeling combineren? Ont-moeten, verbinden, verdiepen, lekker eten, buiten zijn, creatief zijn, oude ballast loslaten?

Volledige NLP Practitioner opleiding

In deze NLP Practitioner zomeropleiding vang je twee vliegen in een klap. Je viert de zomer in een prachtige bosrijke omgeving, actief en met een leuke groep mensen. En je geeft je persoonlijke ontwikkeling een boost.

In 15 dagen krijg je de volledige NLP Practitioner opleiding aangereikt.

Je rugzak opruimen en opnieuw vullen

Na 3 weken ontvang je een certificaat en ga je met een heel andere backpack naar huis: gevuld met NLP technieken en tools. En als souvenir misschien een heerlijke Zuidlaarder bol :-).
Je bent weer helemaal opgeladen en geïnspireerd en weet (weer) wie jij bent en wat jij wilt. Geen last meer van dat drukke gekwebbel in je hoofd. Je hebt oude ballast losgelaten en kunt je (weer) richten op de mensen waar je mee samenleeft of -werkt zonder zelf leeggezogen te worden. Jij hebt geleerd hoe je je eigen energie kunt behouden en kunt afstemmen op de ander. Je communicatie wordt veel makkelijker: zowel thuis als op je werk.

In de NLP Practitioner zomeropleiding komen alle verplichte NLP onderwerpen aan bod en krijg je een aantal leuke extraatjes: o.a. een heerlijke stoelmassage in de eerste week en fantastische lunches verzorgd door lokale ondernemers.

Data:

De NLP Practitioner zomeropleiding is 3 weken achtereenvolgend, van maandag tot en met vrijdag.
De weekenden zijn vrij.

6 t/m 10 augustus
13 t/m 17 augustus
20 t/m 24 augustus

Locatie:

Stationsweg 149 a, Zuidlaren

Zuidlaren is een sfeervol en levendig dorp in een bosrijke omgeving. Overnachting is niet bij de opleiding inbegrepen maar ik denk graag met je mee als je wilt overnachten. Er zijn voldoende campings, hotels en B&B’s in de buurt.

Kosten:

€2350,00 (Voor bedrijven is dit exclusief BTW)

Voor dit bedrag krijg je 15 dagen NLP training en kun je meedoen met het avondprogramma.

Inbegrepen zijn:

Koffie, thee en versnaperingen
Een uitgebreide lunch en een goed verzorgde reader

Bonus: een stoelmassage in de eerste week

Overnachting en diner zijn niet inbegrepen.

De opleiding gaat door vanaf 6 deelnemers.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

De inhoud per week:

Week 1

De basis: waarnemen en communicatie

Dit eerste blok gaat over hoe wij de wereld waarnemen. Het geeft veel begrip in je communicatie als je snapt dat ieder op zijn eigen manier de wereld ervaart. Je gaat leren hoe dat werkt en hoe je kunt aansluiten op de ander. Je houdt je energie bij jezelf. De ander is niet meer lastig, maar ziet, hoort en voelt anders!

We gaan werken aan je basishouding om vanuit te leven en werken: de NLP vooronderstellingen en geweldloze communicatie bieden hiervoor mooie tools.

Onderwerpen in de eerste week: Communicatiemodel, Vooronderstellingen, Zintuigen, Representatiesystemen en Rapport. Geweldloze communicatie en basiskennis over de werking van het brein.

Week 2

De diepte in: ons onderbewuste

Werkelijke verandering vindt plaats in ons onderbewuste. Milton Erickson, beroemd hypnotherapeut, zei ooit: mensen hebben problemen omdat ze niet bij hun hulpbronnen kunnen. We gaan die hulpbronnen opsporen en leren hoe je met het onderbewuste kunt communiceren.
Werken met taal en werken met trance.

Onderwerpen: Taalpatronen (metamodel, Miltonmodel, metaforen)
Ankeren, Waarden, het aanleren van een excellente houding d.m.v. fysiologie

Week 3

Persoonlijke ontwikkeling

Soms moet je 'oude rommel' eerst opruimen voor je weer vooruit kunt. In dit blok sporen we oude belemmerende emoties en gedachten op en transformeren die naar helpende, kracht gevende overtuigingen.
Je krijgt zicht op onbewuste patronen uit het verleden en hoe die jou beïnvloeden in je dagelijkse communicatie.

Onderwerpen: Tijdlijnen, Trauma- en fobiemodel, Systemisch werken

De laatste dag is de certificering.

Optioneel

Avondprogramma

Bij voldoende belangstelling organiseren we optioneel een avondprogramma.
Een avondje barbecuen, een film over een NLP onderwerp op een regenachtige avond, een stoelmassage, een kookworkshop, yoga, mindfulness, je persoonlijke stijl of iets anders door gasttrainers. Het avondprogramma wordt nog verder uitgewerkt.