Visual image

Geef je persoonlijke ontwikkeling een boost in de zomervakantie

NLP Practitioner Zomeropleiding: ontwikkelen en ontspannen

Startdatum: 27 juli 2020

Wat ga jij doen deze zomer?

Voor veel mensen zal de zomervakantie anders zijn dan andere jaren. Kun je, wil je of mag je nu niet weg maar ben je wel toe aan even eruit? Heb je behoefte aan afleiding, inspiratie en je batterij opladen?  Kom dan ontspannen en ontwikkelen tegelijk tijdens de NLP Practitioner Zomeropleiding.

De afgelopen maanden waren pittig. Misschien heb je keihard gewerkt, thuis gewerkt of juist niet kunnen werken. Zat je alleen thuis of juist op elkaars lip? Zijn je ogen en je brein moe van het vele staren naar computerschermen?

Wil je ontspanning en ontwikkeling combineren? Ont-moeten, verbinden, verdiepen, lekker eten, buiten zijn, creatief zijn, oude ballast loslaten?

Gewoon offline en Coronaproof!

Volledige NLP Practitioner opleiding

Tijdens deze NLP Practitioner zomeropleiding vang je twee vliegen in een klap. Je viert de zomer in een prachtige bosrijke omgeving, actief en met een leuke (kleine) groep mensen. En je geeft je persoonlijke ontwikkeling een boost.

In 15 dagen krijg je de volledige NLP Practitioner opleiding aangereikt.

Je rugzak opruimen en opnieuw vullen

Na deze 14 dagen ontvang je een certificaat en ga je met een heel andere backpack naar huis: gevuld met NLP technieken en tools. En als souvenir misschien een heerlijke Zuidlaarder bol :-).
Je bent weer helemaal opgeladen en geïnspireerd en weet (weer) wie jij bent en wat jij wilt. Geen last meer van dat drukke gekwebbel in je hoofd. Je hebt oude ballast losgelaten en kunt je (weer) richten op de mensen waar je mee samenleeft of -werkt zonder zelf leeggezogen te worden. Hoe je je eigen energie kunt behouden en kunt afstemmen op de ander. De communicatie wordt veel makkelijker: zowel thuis als op je werk.

In de NLP Practitioner zomeropleiding komen alle verplichte NLP onderwerpen aan bod en krijg je een aantal leuke extraatjes: o.a. fantastische lunches verzorgd door lokale ondernemers.

Data:

De NLP Practitioner zomeropleiding is 3 weken achtereenvolgend, van maandag tot en met vrijdag.
Weekenden zijn vrij.

27 t/m 31 juli
3 t/m 7 augustus
10 t/m 14 augustus

Locatie:

Stationsweg 149 a, Zuidlaren

Zuidlaren is een sfeervol en levendig dorp in een bosrijke omgeving. Overnachting is niet bij de opleiding inbegrepen maar ik denk graag met je mee als je wilt overnachten. Er zijn voldoende campings, hotels en B&B’s in de buurt.

Kosten:

€1875,00 (Voor bedrijven is dit exclusief BTW)

Inbegrepen zijn:

Koffie, thee en versnaperingen.

Inclusief lekkere lunch en een goed verzorgde reader.

Overnachting en diner zijn niet inbegrepen.

De opleiding gaat door vanaf 6 deelnemers.

Vroegboekkorting:

Als je je inschrijft voor 1 juni 2020

€ 1650,00 (Voor bedrijven is dit exclusief BTW)

Coronaproof:

Er is voldoende ruimte (zowel binnen als buiten) om de 1,5 m afstand in acht te nemen. Ik zal zorgen voor extra schoonmaak en desinfectiemiddel.

Mocht je onverhoopt verkouden of ziek zijn tijdens de weken van de opleiding, dan gelden geen annuleringskosten.

Wanneer overheidsmaatregelen dat voorschrijven, gaat de opleiding niet door.

Meer informatie?

Twijfel je of dit jouw keuze is? Ik denk graag met je mee.

Neem Contact op.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

De inhoud per week:

Week 1

De basis: waarnemen en communicatie

Dit eerste blok gaat over hoe wij de wereld waarnemen. Het geeft veel begrip in je communicatie als je snapt dat ieder op zijn eigen manier de wereld ervaart. Je gaat leren hoe dat werkt en hoe je kunt aansluiten op de ander. Je houdt je energie bij jezelf. De ander is niet meer lastig, maar ziet, hoort en voelt anders!

We gaan werken aan je basishouding om vanuit te leven en werken: de NLP vooronderstellingen en geweldloze communicatie bieden hiervoor mooie tools.

Onderwerpen in de eerste week: Communicatiemodel, Vooronderstellingen, Zintuigen, Representatiesystemen en Rapport. Geweldloze communicatie en basiskennis over de werking van het brein.

Week 2

De diepte in: ons onderbewuste

Werkelijke verandering vindt plaats in ons onderbewuste. Milton Erickson, beroemd hypnotherapeut, zei ooit: mensen hebben problemen omdat ze niet bij hun hulpbronnen kunnen. We gaan die hulpbronnen opsporen en leren hoe je met het onderbewuste kunt communiceren.
Werken met taal en werken met trance.

Onderwerpen: Taalpatronen (metamodel, Miltonmodel, metaforen)
Ankeren, Waarden, het aanleren van een excellente houding d.m.v. fysiologie

Week 3

Persoonlijke ontwikkeling

Soms moet je 'oude rommel' eerst opruimen voor je weer vooruit kunt. In dit blok sporen we oude belemmerende emoties en gedachten op en transformeren die naar helpende, kracht gevende overtuigingen.
Je krijgt zicht op onbewuste patronen uit het verleden en hoe die jou beïnvloeden in je dagelijkse communicatie.

Onderwerpen: Tijdlijnen, Trauma- en fobiemodel, Systemisch werken

De laatste dag is de certificering.