Visual image

NLP Master Practitioner opleiding

Startdatum: 23 september 2022

Wil je na de NLP Practitioner verder met je persoonlijke ontwikkeling en je coachingsvaardigheden? Dan is de NLP Master Practitioner opleiding een logische vervolgstap.

In de NLP Practitioner heb je kennisgemaakt met alle NLP tools en technieken. Je kunt nu NLP beoefenen: je hebt je eigen gebruiksaanwijzing leren kennen, weet hoe je die bij anderen kunt herkennen en hoe je je communicatie kunt afstemmen.

NLP Master Practitioner

In de NLP Master Practitioner opleiding ga je je verder verdiepen op de hogere lagen van de logische niveaus: je waarden en overtuigingen, wie jij werkelijk bent en je missie.

Waarden sturen ons gedrag op onbewust niveau. Je leert je onbewuste waardenhiërarchie kennen. Welke overtuigingen heb jij vroeger aangenomen? We werken met de kindconclusies. Op basis van hoe jij als heel jong kind bent gaan geloven dat de wereld in elkaar zit, zo leef je nu nog steeds. En nu je volwassen bent, klopt dat niet meer. Je krijgt hier inzicht in en leert andere keuzes te maken.

Een ander belangrijk onderdeel in de Master is het model-leren. NLP is ontstaan door modelleren. Hoe doen succesvolle mensen, waardoor ze zo succesvol zijn? Wat zou jij willen leren, van iemand die iets kan of doet wat jij ook graag zou willen kunnen? Je gaat in de Master een modelling doen: je formuleert een doel, kiest een model, analyseert wat dit model precies doet en je vergelijkt dit met jouw waarden, overtuigingen, metaprogramma’s, strategieën enzovoorts. Wanneer je dit proces eenmaal hebt gedaan en kent, heb je een waardevolle tool in handen om altijd in te kunnen zetten.

In de opleiding is een dag familieopstellingen opgenomen. Er is aandacht voor presentatietechnieken, vraagtechnieken, transactionele analyse en geweldloze communicatie. We sluiten de opleiding af met een certificeringsdag.

Data

De opleiding is verdeeld over zeven blokken van twee dagen, steeds op vrijdag en zaterdag. De laatste dag is de certificeringsdag.

  • Blok 1: 23 en 24 september 2022
  • Blok 2: 28 en 29 oktober 2022
  • Blok 3: 25 en 26 november 2022
  • Blok 4: 13 en 14 januari 2023
  • Blok 5: 17 en 18 februari 2023
  • Blok 6: 17 en 18 maart 2023
  • Blok 7: 14 en 15 april 2023

Lestijden

Van 10.00 tot 17.00 uur

Voor wie?

Voor NLP Practitioners die verder willen ontwikkelen, verbreden en verdiepen.

Voorwaarde is dat je de NLP Practitioner hebt gehaald. Dat mag al langer geleden zijn of bij een ander instituut.

Kosten

€ 1650,00  (Voor bedrijven is dit exclusief BTW)

Inclusief lesmateriaal, koffie, thee en wat lekkers.
Lunch is niet inbegrepen.

Locatie

Cursuscentrum De Poort, Friesestraatweg 31 te Groningen