Visual image

NLP Proeverij

NLP ‘Light’ opleiding: verbeter je communicatie

Startdatum: 1 november 2018

Deze opleiding wordt in het najaar opnieuw gepland. Data volgen z.s.m.

Vind jij communicatie heel belangrijk maar soms ook lastig?

NLP en geweldloze communicatie bieden prachtige tools voor betere communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Maak kennis met het beste, leukste en lekkerste van NLP. Je gaat merken: dat smaakt naar meer.

Deze NLP ‘Light’ opleiding bestaat uit 7 modules die ook apart van elkaar te volgen zijn.
7 gangen = het volledige NLP menu of stel je eigen menu samen.

Voor wie?

Voor mensen die, zowel professioneel als privé, zelf de regie willen nemen in hun leven, d.m.v. hun (interne) communicatie.

Locatie en kosten

Locatie: De blauwe boerderij, Lindenhof 2, Groningen

Kosten: €150,00 per module   (Voor bedrijven is dit excl. BTW)

Volg je alle 7 modules dan krijg je de zevende module gratis en betaal je €900,00 voor het hele 7 gangen menu. (Voor bedrijven is dit excl. BTW)

Dit menu is inclusief koffie, thee en koekjes. Een lunch is niet inbegrepen. Je kunt je eigen lunch meenemen of iets kopen in de buurt.

Deze opleiding wordt in het najaar opnieuw gepland. Data volgen z.s.m.

Menukaart:

NLP Proeverij: Kleine voorgerechtjes: basis NLP

Beter leren communiceren met jezelf en anderen, omdat je gaat snappen hoe verschillend we de wereld waarnemen en hoe je hierop kunt afstemmen. Dit zijn belangrijke technieken voor coachen en begeleiden, voor meer begrip en minder conflict.

o.a.: NLP communicatiemodel, waarnemen zonder oordeel, representatiesystemen, rapport, NLP coachmodel, herkaderen, wie staat er aan het stuur?

NLP met een sausje van GC

Maak kennis met geweldloze communicatie. De 4 stappen van Marshall Rosenberg. Je NLP basishouding helpt je GC toe te passen.

o.a.: kort herhalen NLP communicatiemodel, De vooronderstellingen, 4 stappenmodel geweldloze communicatie, metafoor jakhals, giraf en struisvogel. We oefenen a.d.h.v. eigen situaties.

Brein in Balance / Voel je lekker in je lijf (stemmingsmanagement)

In deze module leer je hoe je brein werkt en hoe je deze kennis kunt toepassen bij het coachen, bij veranderen, doelen stellen en halen en wat de invloed is van je overtuigingen op je stemming.

o.a.: Breinkennis, Vliegermodel, Fysiology of excellence, Doelen stellen, Overtuigingen

Aan het werk met NLP

In deze module leer je hoe je NLP kunt gebruiken in je werk. Heb je lastige collega's? Wil je iets doen aan teamvorming? Wil je weten wat je drijft? Hoe het werkt in mensen, teams en organisaties?

o.a.: Metaprogramma's, logische niveaus, waarden

(W)eten wat de pot schaft: Familierecepten

In deze module kijken we naar wat de pot schaft: oude receptuur, het recept wat je van generatie op generatie overneemt: de invloed van je familieachtergronden.

Systemisch werk: 2 dagen lang achtergrond en oefeningen: inzicht in (jouw) patronen

Herinnert u zich deze nog? Het thema tijd / tijdlijnen

In deze module: de een na laatste gang. Achterover leunen, namijmeren, terugduiken in de tijd en herinneringen ophalen. En weer back to the future. De tijd zal het leren.

o.a.: Ankeren en tijdlijnen, Vergeten kwaliteiten en hulpbronnen opsporen en meenemen in de toekomst. Opruimen van 'oud zeer' op de tijdlijn.

Module 7: 20 en 21 april 2018

Grand Dessert

Als toetje, het beste van NLP: herhalen, verdiepen of kennismaken. Reken maar op nieuwe, frisse inzichten met oude, vertrouwde ingrediënten.