Visual image

Nieuwsgierig naar NLP?

Kom kijken, kennismaken, leren en ervaren

Gratis kennismakingsworkshops

Startdatum: 4 september 2018

Ervaar jij weleens ruis in je communicatie? Dat ze niet zien wat je bedoelt of begrijp jij anderen niet (altijd)? Vind jij dat ook zo’n gedoe? En wil je dat anders?
Wil je beter leren afstemmen op al die verschillende mensen waar mee te maken hebt? Zowel thuis als op je werk? In contact met jezelf? Met oog voor jouw grenzen en die van de ander.

NLP geeft je handvatten om je communicatie te verbeteren en is tegelijkertijd een boost voor je persoonlijke ontwikkeling.

Nieuwe inzichten opdoen

NLP heeft mij veel inzicht gegeven in hoe mensen de wereld ervaren. Sinds ik NLP ken, oordeel ik minder (wat een rust geeft dat), kan ik beter luisteren, de juiste vragen stellen en daardoor echt iets voor de ander betekenen.

Minder gekwebbel in je hoofd

Ik ben zo enthousiast over NLP. Het heeft mij geleerd hoe ik makkelijker met andere mensen om kan gaan maar ook met mezelf. Hoe ik dat gekwebbel in mijn eigen hoofd kan bijsturen en me daardoor lekkerder en krachtiger voel en ook meer rust kan ervaren. Dat gun ik jou ook!

Kom je kennismaken?

Wil jij dat nou ook? Maar heb je eigenlijk geen idee wat je kunt verwachten? Kom dan eens vrijblijvend langs om kennis te maken. Dan laat ik je zien hoe ik werk. Ik vertel wat over NLP, over hoe ik het combineer met geweldloze communicatie en systemisch werk en je gaat deze avond direct al ervaren wat het voor je kan betekenen.

Helemaal gratis en voor niets!

Wees welkom

Meld je wel even aan, dan hou ik rekening met je komst.

Locatie:

Stationsweg 149 A, Zuidlaren

Tijd:

20.00 tot 21.45 uur

Koffie en thee staan klaar vanaf 19.45 uur.

Nog vragen? Neem dan even contact op.