Visual image

Verbeter je communicatie, voor minder ‘gedoe’ en meer rust in je werk en in je leven

Ben jij een professional die met mensen werkt en wil je beter leren communiceren? Zowel in je werk als privé? Wil je leren omgaan met ‘mensen met een gebruiksaanwijzing’? En wil je ook je eigen gebruiksaanwijzing leren kennen?

Meer rust in je hoofd en minder ‘gedoe’ in je communicatie?

Hoe gaaf zou dat zijn? Met een NLP opleiding leer je je (interne) communicatie sturen, zodat je meer regie ervaart, zowel in je werk als in je leven. Je krijgt invloed op hoe je je voelt.  Je gaat je leven anders ‘beleven’: met meer zelfvertrouwen, gelukkiger en sterker. Wil jij dit ook ervaren en snappen hoe dat werkt?

NLP

Neuro Linguïstisch Programmeren is een beproefde methodiek voor communicatie en persoonlijke groei: zowel voor jezelf, voor jouw persoonlijke ontwikkeling als om anderen te coachen en begeleiden.

Unieke combinatie van NLP, geweldloze communicatie en systemisch werk

Ik combineer NLP met elementen uit geweldloze communicatie en systemisch werk. Je leert je werkelijk te verbinden met de ander met respect voor jouw grenzen. Je zult minder conflicten en gedoe ervaren. Minder stress. Je communiceert vanuit je hart, kunt voor jezelf opkomen, je rol nemen, een overtuigende gesprekspartner zijn, leiding geven en nemen. Je komt meer in contact met wie je werkelijk bent, met jouw kwaliteiten en met wat je echt belangrijk vindt. Dit is ook een goed alternatief voor timemanagement!

Startdatum:

6 augustus 2018

NLP Practitioner Zomeropleiding: ontwikkelen en ontspannen

NLP Practitioner zomeropleiding

Een volledige NLP Practitioner opleiding in 3 weken. Geef je persoonlijke ontwikkeling een boost. Leer in 3 weken hoe je het hele jaar een vakantiegevoel kunt hebben. Ont-moeten, ontspannen, verbinden en verdiepen.

Startdatum:

4 september 2018

Gratis kennismakingsworkshops

Nieuwsgierig of NLP iets voor jou is? Keertje kennismaken? Kom sfeer proeven, nieuwe inzichten opdoen en ervaren wat NLP voor jou kan betekenen. Helemaal gratis en voor niets. Wees welkom!

Startdatum:

12 september 2018

Basiscursus Communiceren vanuit je hart

Communiceren vanuit je hart. In 6 avonden leer je de belangrijkste basistechnieken. Niet meer vanuit je automatische patronen maar bewust en in contact met jezelf en de ander. Maak kennis met deze unieke combinatie van NLP, geweldloze communicatie en systemisch werk.

Startdatum:

15 september 2018

NLP Practitioner Weekend Opleiding

Leer coachen en begeleiden met NLP en geef je persoonlijke ontwikkeling een boost. Leer jezelf en de ander kennen: deze NLP opleiding geeft je een handige gebruiksaanwijzing voor je dagelijkse communicatie zowel op je werk als privé.

 

Startdatum:

1 november 2018

NLP ‘Light’ opleiding: verbeter je communicatie

Vind je communicatie heel belangrijk maar soms ook lastig?
NLP en geweldloze communicatie bieden prachtige tools die je in deze NLP Light opleiding krijgt aangereikt. Voor kennismaking, herhaling of verdieping met NLP.
Het menu omvat 7 modules van steeds 2 dagen, die ook apart van elkaar te volgen zijn.
7 gangen = het volledige NLP menu of stel je eigen menu samen.

Startdatum:

15 november 2018

3-daagse workshop Van harte gecommuniceerd

Deze verdiepende 3-daagse workshop is een unieke combinatie van NLP en geweldloze communicatie. Leren omgaan met conflicten en ‘gedoe’. Aan de hand van situaties uit je dagelijkse praktijk leer je in 4 stappen hoe je conflicten de baas blijft.