Visual image

Verbeter je communicatie, voor minder ‘gedoe’ en meer rust in je werk en in je leven

Ben jij een professional die met mensen werkt en wil je beter leren communiceren? Zowel in je werk als privé? Wil je leren omgaan met ‘mensen met een gebruiksaanwijzing’? En wil je ook je eigen gebruiksaanwijzing leren kennen?

Meer rust in je hoofd en minder ‘gedoe’ in je communicatie?

Hoe gaaf zou dat zijn? Met een NLP opleiding leer je je (interne) communicatie sturen, zodat je meer regie ervaart, zowel in je werk als in je leven. Je krijgt invloed op hoe je je voelt.  Je gaat je leven anders ‘beleven’: met meer zelfvertrouwen, gelukkiger en sterker. Wil jij dit ook ervaren en snappen hoe dat werkt?

NLP

Neuro Linguïstisch Programmeren is een beproefde methodiek voor communicatie en persoonlijke groei: zowel voor jezelf, voor jouw persoonlijke ontwikkeling als om anderen te coachen en begeleiden.

Unieke combinatie van NLP, geweldloze communicatie en systemisch werk

Ik combineer NLP met elementen uit geweldloze communicatie en systemisch werk. Je leert je werkelijk te verbinden met de ander met respect voor jouw grenzen. Je zult minder conflicten en gedoe ervaren. Minder stress. Je communiceert vanuit je hart, kunt voor jezelf opkomen, je rol nemen, een overtuigende gesprekspartner zijn, leiding geven en nemen. Je komt meer in contact met wie je werkelijk bent, met jouw kwaliteiten en met wat je echt belangrijk vindt. Dit is ook een goed alternatief voor timemanagement!

Startdatum:

18 juni 2020

Dagworkshop Kennismaken met de MatriXmethode

Maak kennis met de MatriXmethode, een op  NLP gebaseerde gesprektechniek waarmee je weer regie krijgt over je eigen hoofd en emoties verwerkt: snel en met blijvend resultaat.

Startdatum:

1 juli 2020

Workshop Hoofd opruimen

Een creatieve workshop om de chaos in je hoofd te beteugelen. Geen overbodige luxe in deze coronatijd en zo vlak voor de zomer! Met de MatriXmethode leer je je hoofd te ordenen en creëer je een systeem om alle informatie blijvend op te slaan en te onthouden.

Startdatum:

13 juli 2020

Zomerweek: Van Harte Gecommuniceerd

Offline en Coronaproof ontspannen en werken aan je persoonlijke ontwikkeling en je communicatie tijdens de Zomeropleiding Van harte gecommuniceerd.

Startdatum:

27 juli 2020

NLP Practitioner Zomeropleiding: ontwikkelen en ontspannen

NLP Practitioner zomeropleiding

Offline en Coronaproof: een volledige NLP Practitioner opleiding in 3 weken. Geef je persoonlijke ontwikkeling een boost. Leer in 3 weken hoe je het hele jaar een vakantiegevoel kunt hebben. Ont-moeten, ontspannen, verbinden en verdiepen.

Startdatum:

4 september 2020

NLP Practitioner opleiding

Leer jezelf en de ander kennen: deze NLP Practitioner opleiding geeft je naast veel praktische tools voor je dagelijkse communicatie net dat beetje extra dat je nodig hebt om echt vanuit je hart te communiceren. Om zowel op het werk- als privé meer impact te hebben.

Startdatum:

18 september 2020

NLP Master Practitioner opleiding

Wil je na de NLP Practitioner verder?  Met zowel je coachingsvaardigheden als je persoonlijke ontwikkeling? Dan is de NLP Master Practitioner een logisch vervolg. Systemisch werken, transactionele analyse, modelleren en verdiepen en verbreden op alle lagen van de logische niveaus. Opleiding van 12 dagen incl. een dagdeel familieopstellingen en een certificeringsdag.

Startdatum:

20 september 2020

Online: Workshop Hoofd Opruimen

De workshops Hoofd Opruimen zijn wegens de Corona crisis gecanceld maar het kan ook goed online! Boek snel een individuele Skype sessie! Je leert je hoofd opruimen, informatie ordenen en stress en emoties loslaten.

Startdatum:

1 november 2020

3-daagse workshop Van harte gecommuniceerd

Deze verdiepende 3-daagse workshop is een unieke combinatie van NLP, geweldloze communicatie en systemisch werk. Leren omgaan met conflicten en ‘gedoe’. Aan de hand van situaties uit je dagelijkse praktijk leer je in 4 stappen hoe je conflicten de baas blijft.