Visual image

Beter leren communiceren met NLP: meer verbinding, minder gedoe

Agenda

Een NLP opleiding volg je voor je persoonlijke ontwikkeling en om beter te leren communiceren. Minder gedoe en meer verbinding. Met jezelf, de ander en je omgeving. Kijk op de agenda voor een NLP Opleiding of workshop in Groningen.

Startdatum:

5 september 2020

NLP Kennismakingsworkshop

Kennismaken met de basis van NLP. Neem zelf de regie over jouw leven: je gedachten, gevoelens, gedrag. Verbeter je communicatie: zowel die met jezelf (intern) als met anderen. Voor meer geluk en effectiever functioneren.

Startdatum:

11 september 2020

Workshop Brein in balans met NLP

NLP onderwerpen over hoe je brein werkt en hoe je deze kennis kunt toepassen om je stemming te managen. Handig bij veranderen, doelen stellen en daadwerkelijk halen. Ervaar wat de invloed is van je gedachten op je stemming. Voor jezelf of om anderen te coachen en begeleiden.

 

Startdatum:

18 september 2020

NLP Master Practitioner opleiding

Wil je na de NLP Practitioner verder?  Met zowel je coachingsvaardigheden als je persoonlijke ontwikkeling? Dan is de NLP Master Practitioner een logisch vervolg. Systemisch werken, transactionele analyse, modelleren en verdiepen en verbreden op alle lagen van de logische niveaus. Opleiding van 12 dagen incl. een dagdeel familieopstellingen en een certificeringsdag.

Startdatum:

29 oktober 2020

3-daagse workshop Van harte gecommuniceerd

Deze verdiepende 3-daagse workshop is een unieke combinatie van NLP, geweldloze communicatie en systemisch werk. Leren omgaan met conflicten en ‘gedoe’. Aan de hand van situaties uit je dagelijkse praktijk leer je in 4 stappen hoe je conflicten de baas blijft.

Startdatum:

6 november 2020

NLP Practitioner opleiding

Leer jezelf en de ander kennen: deze NLP Practitioner opleiding geeft je naast veel praktische tools voor je dagelijkse communicatie net dat beetje extra dat je nodig hebt om echt vanuit je hart te communiceren. Om zowel op het werk- als privé meer impact te hebben.

Startdatum:

31 december 2020

Online: Workshop Hoofd Opruimen

De workshops Hoofd Opruimen zijn wegens de Corona crisis gecanceld maar het kan ook goed online! Boek snel een individuele Skype sessie! Je leert je hoofd opruimen, informatie ordenen en stress en emoties loslaten.