Visual image

Leer beter communiceren met NLP: meer verbinding, minder gedoe

Agenda

Hier vind je een overzicht van de komende activiteiten:

Startdatum:

10 september 2021

NLP Practitioner opleiding (VOL)

Leer jezelf en de ander kennen: deze NLP Practitioner opleiding geeft je naast veel praktische tools voor je dagelijkse communicatie net dat beetje extra dat je nodig hebt om echt vanuit je hart te communiceren. Om zowel op het werk- als privé meer impact te hebben.

Startdatum:

2 oktober 2021

Workshop familieopstellingen

Tijdens deze workshop kun je leren en ervaren wat een familieopstelling is. Je krijgt theorie over systemisch werk, we doen verschillende oefeningen en er is ruimte voor twee familieopstellingen. Zowel voor vraaginbrengers, representanten en toeschouwers een waardevolle, leerzame dag.

Startdatum:

11 november 2021

3-daagse workshop Van harte gecommuniceerd

Deze verdiepende 3-daagse workshop is een unieke combinatie van NLP, geweldloze communicatie en systemisch werk. Leren omgaan met conflicten en ‘gedoe’. Aan de hand van situaties uit je dagelijkse praktijk leer je in 4 stappen hoe je conflicten de baas blijft.

Startdatum:

31 december 2021

Online Workshop Rust in je Hoofd

De workshops Hoofd Opruimen zijn wegens de Corona crisis gecanceld maar het kan ook goed online! Boek snel een individuele Skype sessie! Je leert je hoofd opruimen, informatie ordenen en stress en emoties loslaten.

Startdatum:

23 september 2022

NLP Master Practitioner opleiding

Wil je na de NLP Practitioner verder?  Met zowel je coachingsvaardigheden als je persoonlijke ontwikkeling? Dan is de NLP Master Practitioner een logisch vervolg.