NLP Coaching

Het onbewuste, bewust maken

NLP Coaching

Loop je steeds weer tegen terugkerende problemen of gedoe aan? Ben je je bewust van je kwaliteiten maar voel je je toch onzeker? Heb je het gevoel dat je er niet helemaal bij hoort, alsof je je plek niet kunt vinden? Voel je je regelmatig schuldig, terwijl het helemaal jouw schuld niet is? Heb je een vol hoofd? Of is er een gebeurtenis die je maar dwars blijft zitten? Misschien is NLP coaching dan iets voor jou.

de rode draad

Het onbewuste, bewust maken

Je weet hoe het zit, je snapt het en toch duikt steeds hetzelfde patroon weer op of loop je steeds weer in dezelfde valkuil. Het lijkt een rode draad in jouw leven.

Wil jij inzicht in jouw patronen? Het probleem maar blijven analyseren, werkt niet. Ik kan je helpen er eens op een heel andere manier naar te kijken. NLP en systemisch coachen helpen het onbewuste, bewust te maken. Zo kom je tot de kern en leer je oude patronen los te laten. Vervolgens leer je anders te communiceren: met minder gedoe.

Aanbod en tarieven

Kom je bewust worden? Er zijn verschillende manieren om door mij gecoacht te worden.

Een losse coachsessie

Tijdens een individuele sessie van maximaal 1,5 uur gaan we aan de slag met jouw vraag. Je krijgt achteraf een korte samenvatting en relevante theorie toegestuurd. Als je wilt kun je een vervolgsessie plannen of je laat het bij deze ene keer.

Investering: € 125,00

Een NLP coachtraject van vier sessies

Je kunt de vier sessies kort na elkaar inzetten om zo echt de diepte in te gaan. Je kunt ook tussendoor wat langer wachten en een vervolgsessie plannen wanneer jij daaraan toe bent.

Investering: € 400,00

NLP in 1 dag

Een hele dag aandacht voor jou en jouw vraag. Je leert vandaag wat over NLP, geweldloze communicatie en systemisch werk terwijl we jouw vraag onderzoeken. Je doet relevante oefeningen, gericht op jouw situatie. Je kunt deze dag alleen doen of samen met een vriend of vriendin. Een dag individuele NLP training en coaching. 

Investering: € 450,00 voor een dag van 10.00 tot 16.00 uur inclusief lunch.

N.B. Alle prijzen zijn voor bedrijven en zzp’ers exclusief 21% BTW.

Nieuwsgierig geworden?

Ik werk met verschillende methodieken en geef individuele coaching, trainingen en workshops op een goed bereikbare locatie in de stad Groningen.

Het coachingsaanbod vind je hieronder:

NLP coaching

NLP coaching

Leid jij het leven dat je werkelijk wilt? Leef je het leven dat je wilt of word je geleefd door de waan van de dag? Vraag jij je weleens af: ‘Waar doe ik het eigenlijk voor?’ Sta je op een kruispunt in je leven en voelt het alsof het allemaal te veel is? Ben je van slag […] Lees verder

NLP in 1 dag

NLP in 1 dag

NLP helpt je het leven te leiden dat je werkelijk wilt.Ben je van slag door heftige emotionele gebeurtenissen of conflicten? Sta je op een kruispunt in je leven en voelt het alsof het allemaal te veel en te druk is? Met als gevolg: piekeren, stress en gebrek aan energie? Word je geleefd en vraag je je af: Waar doe ik […] Lees verder

Systemische coaching

Systemische coaching

Vroeger wist je zeker: “Later doe ik het heel anders als mijn ouders…..” En kijk nu eens. Steeds vaker merk je dat je het eigenlijk net zo doet als je ouders, terwijl je het zo graag anders wilde. Herken je dit? Zijn er bepaalde problemen, die steeds weer opduiken in jouw leven? Lukt het je […] Lees verder

Nieuwsgierig geworden?

Ik kan jou helpen de regie te nemen over hoe jij je voelt. Zodat jij gaat snappen hoe je dat doet. En al die technieken en modellen zoals NLP, geweldloze communicatie en systemisch werk zitten in mijn rugzak en helpen ons daarbij.

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend.