NLP-spel

Spelenderwijs NLP herhalen en verdiepen

NLP-Terugkomdagen: Spelen met NLP

1 juni 2024

Spelenderwijs je NLP-kennis opfrissen

Heb jij de NLP Practitioner en/of de NLP Master Practitioner gedaan? Kort of wat langer geleden? Wil jij wel weer eens oefenen met NLP? Je coachvaardigheden aanscherpen en technieken herhalen? Welke techniek of welk model zet je in bij een bepaalde coachvraag? Hoe gaat die oefening ook alweer? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op een bepaald onderwerp? Kortom wil jij NLP herhalen en verdiepen?

Creatief met NLP

Toen ik mijn NLP trainersexamen deed, kreeg ik als feedback dat ik veel mocht oefenen. ‘Ga spelen met NLP, dan worden je tentakels langer en ga je makkelijker verbindingen leggen.’ Ik merk inderdaad dat het zo werkt. Nu ik langer bezig ben met NLP, knutsel ik steeds vaker technieken en modellen aan elkaar. Creatief met NLP, zeg maar 🙂

NLP-Terugkomdagen

NLP wordt leuker als je het vaker doet. Je krijgt meer zelfvertrouwen als je kunt spelen met NLP. Daarom organiseer ik op veler verzoek, een paar keer per jaar, de NLP-terugkomdagen.

Het NLP-spel en een thema

Tijdens deze dag spelen we het NLP spel. Met de NLP basismodellen als plattegrond wandel je door de stof.

Het spel kent drie deelnemers: coach, coachee en meta (observator). Je oefent alle drie deze rollen. Spelenderwijs verbind je de vraag van de coachee met de verschillende NLP tools. Als coach overleg je met de meta. Meta daagt je uit en geeft je opdrachten. Als coachee kijk je op verschillende manieren naar je coachvraag.

Drie spelrondes

De dag is opgedeeld in drie rondes.

1. De basis

In de eerste ronde gaan we terug naar de basis: je rapport- en vraagtechnieken.

2. De verbinding

In de tweede ronde onderzoeken we welke oefeningen passen bij welke coachvraag. We herhalen naar behoefte deze oefeningen.

3. Integratie en verdieping:

Ik deel een nieuwe oefening met je, die je nog niet eerder hebt gehad.

Speel je mee?

Doe mee met een of meer van deze speelse terugkomdagen. En wie weet tref je oud-deelnemers van jouw opleidingsgroep. Dan is het ook nog een gezellige reünie.

Ik zorg voor de ruimte, het spel, koffie, thee en wat lekkers.

Data en tijden

Zaterdag 1 juni 2024 van 10.00 tot 17.00 uur

Locatie

Stationsweg 149 A te Zuidlaren

Kosten

€ 95,00 (inclusief 21% BTW)

Inbegrepen zijn koffie, thee, versnaperingen en een hand-out. Een lunch is niet inbegrepen.

Voor wie?

Voorwaarde is dat je minimaal de NLP-Practitioner opleiding hebt gedaan. Het maakt niet uit of dat kort of langer geleden is. Je kunt ook meedoen als je de NLP opleiding bij een ander instituut hebt gedaan.

NLP opleiding in een notendop

De technieken en modellen die je deze dag tegenkomt zijn: het NLP coachmodel en Outcomemodel, Communicatiemodel, Logische niveaus, Vooronderstellingen, Geweldloze communicatie, Waarneemposities, Werken met delen, Tijdlijnen, Rapportvaardigheden, Chunken, meta- en Miltonmodel enzovoorts….