Krijg met meer gemak, minder gedoe

Leer ontspannen omgaan met ruzie en conflicten

Training krijg met meer gemak, minder gedoe

Leer ontspannen omgaan met ruzies, conflicten en gedoe

Jij baalt ervan dat je steeds zo opziet tegen lastige gesprekken. Dat je zo zenuwachtig wordt van discussies en dat je conflicten uit de weg gaat. Je bent verdorie al bijna 40. Maar je communicatie is soms verre van volwassen. Je wilt gewoon voor je mening opkomen en niet over je heen laten lopen. Maar als je gestrest bent, heb je geen grip op jezelf. Dan reageer je onbedoeld veel te fel. Je wilt leren om stevig in je schoenen staan zonder een kattenkop te zijn.

Leer voor jezelf op te komen, zonder in de verdediging te schieten

Deze gratis online training laat je zien hoe je bewust kunt communiceren: met respect voor je eigen grenzen en met oog en oor voor (de behoeften van) de ander. Ik noem dat communiceren vanuit je hart.

Je krijgt vijf lessen waarmee je op een speelse, concrete en direct toepasbare manier ontspannen leert opkomen voor jezelf. Zo krijg je met meer gemak, minder gedoe!

Vraag nu deze gratis online training aan en ontvang direct de eerste introductieles in je mailbox. Na deze introductieles krijg je om de paar dagen een nieuwe les toegestuurd. Zo heb je genoeg tijd om te oefenen en de tips stap voor stap toe te passen.

Na deze training heb je tools om ontspannen om te gaan met ruzies, conflicten en gedoe. Je communiceert bewust en volwassen, vanuit je hart.

Geef mij je beste e-mailadres en ik stuur de training direct naar je toe.

Vraag nu de gratis training aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.