Spelenderwijs NLP

Online NLP-training

Spelenderwijs NLP

Stop met aanmodderen

Ook zo klaar met gedoe? Werkgedoe of gedoe thuis? Lees dan verder:

Je hebt een leuke baan. Maar door die ene collega vraag je je af of je toch niet beter kunt solliciteren naar een nieuwe baan. Je hebt zelfs al verschillende brieven geschreven maar niet opgestuurd. Want je wilt helemaal niet weg. Eigenlijk weet je niet zo goed wat je wilt. Soms heb je het gevoel dat je maar wat aanmoddert met je leven.

Als die ander nou gewoon wat aardiger zou zijn, dan raakte jij niet steeds zo getriggerd. Stomme opmerkingen houden je dagenlang bezig. Heel vermoeiend. Je hebt er echt stress van maar durft er ook niets van te zeggen. Het liefst vermijd je conflicten. Dat is dan weer zo’n oud patroon dat je herkent van vroeger thuis. Dat weet je maar ja, daar kun je toch niets aan doen. Zucht….

Verandering begint met een eerste stap

Hee, wie bestuurt eigenlijk jouw leven?
Hoe zou het zijn als je (weer) zelf de regie pakt?

Gedoe-deskundige

Ik weet precies hoe het voelt. Lange tijd liet ik ook mijn leven bepalen door meningen van anderen. Ik voelde me overal verantwoordelijk voor. Daardoor nam ik veel te veel op mijn schouders. Ik zag altijd beren op de weg. Dat gaf veel stress en onzekerheid. En gedoe, zowel in werk- als privérelaties.

Daarom noem ik mezelf weleens gekscherend ‘gedoe-deskundige’. 😊

Maar ik weet ook hoe je er weer uit komt. En dat begint met een goede communicatie vanuit jezelf.

Grip op gedoe

Toen ik geweldloze communicatie en NLP leerde kennen, ging het roer om. Ik nam zelf weer de regie over mijn leven. Dat ging wel met vallen en opstaan hoor. Oude patronen kunnen hardnekkig zijn. 

Maar ik herken steeds sneller wanneer ik in gedoe terechtkom en kan dan ingrijpen. 

Daarvoor is het belangrijk dat je snapt hoe het zenuwstelsel werkt. Ik voel nu veel sneller aan als mijn automatische stress-systeem de regie overneemt.  Daardoor kan ik weer schakelen naar bewuste communicatie. Ik kan beter loslaten en voel me minder gestrest.

Dat gun ik jou ook!

Daarom maakte ik deze toegankelijke online NLP-training. 

Spelenderwijs NLP

Ben jij ook helemaal klaar met gedoe (werk en/of privé) en wil je het anders? Maar heb je geen zin in moeilijke communicatie-trainingen en therapeutisch wroeten?  Maak je geen zorgen. We gaan het namelijk anders doen: spelenderwijs. Deze cursus is vooral speels want leren moet leuk zijn.

Ik leg je de modellen spelenderwijs uit met behulp van speelgoed dat ik in de loop der jaren verzamelde. Daardoor is het een kleurrijke training geworden. Met het speelgoed spreek je een ander deel van je brein aan. Niet je bewuste denk-hoofd maar je visuele, creatieve brein. Metaforen werken op een andere laag, waardoor ze ook anders landen. Jouw onderbewuste pikt eruit wat belangrijk is voor jou. 

Wat leer je in de online NLP-training?

Hoofdstuk 1: Grip op stress door breinkennis
Hoofdstuk 2: Doelen stellen en ontdek jouw belangrijke waarden
Hoofdstuk 3: Leer kijken vanuit verschillende standpunten
Hoofdstuk 4: Regie over jouw leven
Hoofdstuk 5: De vier stappen van geweldloze communicatie
Hoofdstuk 6: Een introductie in systemisch werk

Bonus: Het vier-stapsleerproces

De cursus is een afwisseling van filmpjes, theorie, (luister-) oefeningen en vragen ter reflectie.

Wat kost het?

Deze online NLP-training kost €99,00

Wat krijg je?

Je krijgt twee jaar lang toegang tot de online leeromgeving. Je hebt dus ruim de tijd om dingen nog eens herhalen als je wilt.
Als je tijdens de cursus vragen hebt, mag je mij altijd mailen. 

Wat klanten zeggen:

Twijfel je nog?

Als je meer informatie wilt of iets wilt vragen, neem dan gerust contact met mij op.