Een leuker leven. Hoe dan?

Ontdek of NLP iets voor jou is.

Gratis Kennismakings-avond

Woensdag 19 juni van 19.30 tot 21.45 uur

Je hebt een leuk leven. Toch knaagt er iets. Ergens weet je wel dat er meer in je zit en wil je graag een volgende stap zetten in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Maar je hebt geen idee wat en hoe. 

En ondertussen word je opgeslokt door de waan van de dag en gaat de tijd maar door. Want als je niet weet wat je echt graag wilt, is het lastig om te kiezen.

Stop met aanmodderen. Het is tijd voor de volgende stap in jouw ontwikkeling! 

Ontdek of NLP iets voor jou is

Je hebt vast weleens van NLP gehoord. Je vindt het super interessant. Maar wat kun je ermee en is het iets voor jou?

NLP laat jou voelen en ervaren wat belangrijk voor je is. Zodat jij keuzes gaat maken die ècht bij je passen. Dan leef je bewuster en daar krijg je energie van! En als jij beter in je vel zit, heeft dat niet alleen effect op jou zelf maar ook op de mensen om je heen. Je communicatie verbetert en je relaties worden waardevoller. 

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Dat is een hele mond vol. Maar eigenlijk word je door NLP een Nog Leuker Persoon 😊

Kom sfeer proeven en kennismaken met de trainer

De inhoud is één ding, maar de sfeer is ook belangrijk. Tijdens deze avond kun je ervaren of jij het ziet zitten om deze opleiding bij mij te volgen.

Je krijgt een beeld van de locatie, het lesmateriaal, de mensen en de inhoud. Ik laat je zien, horen en ervaren wat NLP is. Nou ja, een beetje dan. Want NLP is breed, maar deze avond krijg je een leuke indruk.

Meld je aan! Het is gratis.

Wanneer?

Woensdag 19 juni van 19.30 tot 21.45 uur

Waar?

Stationsweg 149A te Zuidlaren

Je zit nergens aan vast

Een NLP-opleiding kies je niet zomaar. Het is een intensieve opleiding. Een klik met de trainer is belangrijk. Na deze avond weet jij zeker of dit wel echt bij je past. Er is ruimte voor al je vragen. Ik denk graag met je mee wat op dit moment voor jou de beste keuze is. 

Ik heb het al zo druk. Ik heb geen tijd om te studeren

NLP is vooral praktisch. Al na de eerste les ga je anders waarnemen. Je hoeft hier dus niet voor te ‘studeren’. Je krijgt uiteraard wel achtergrond informatie en je mag er helemaal induiken als je dat wilt, maar je hoeft geen theorie-examen te doen. 

Waarom zou ik een NLP-opleiding bij jou doen?

Elk instituut heeft een eigen ‘sausje’. Uniek aan mijn opleidingen is dat ik NLP combineer met geweldloze communicatie. Ik train NLP heel praktisch en speels, waardoor het echt beklijft. 

Kleine groepen

In tegenstelling tot veel grote instituten, werk ik met kleine groepen. Daardoor is er veel persoonlijke aandacht. 

Is het iets voor jou?

Stop met twijfelen en kom het gewoon ontdekken. Tijdens deze avond kun je geheel vrijblijvend kennismaken. Je kunt al je vragen stellen. Zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.