Nice to meet you

Kom ook gratis kennismaken

NLP Kennismakingsavond

Donderdag 16 mei van 19.30 tot 21.45 uur

Benieuwd naar NLP?

Ben jij nieuwsgierig wat NLP is? Dit is je kans om vrijblijvend te komen kennismaken. Kom kijken, luisteren en ervaren of het iets voor jou is.

Communiceren vanuit je hart

NLP gaat over communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Vind jij communicatie super belangrijk maar nog niet altijd gemakkelijk? Met NLP leer je waarom mensen doen zoals ze doen. Mensen hebben (onbewuste) voorkeuren voor hoe ze denken, voelen en handelen. Je leert als het ware je ‘gebruiksaanwijzing’ kennen. Je gaat snappen hoe jij zelf in elkaar zit en ook hoe dat is bij de mensen om je heen. Daardoor leer je af te stemmen op al die verschillende voorkeurssystemen. En dat is super handig voor je communicatie!

Meer begrip, minder gedoe

Als je jezelf en de ander beter begrijpt, ontstaat er meer begrip, betere communicatie en fijnere samenwerking. Met collega’s, maar ook met je partner, je kinderen, vrienden en familie. Je maakt je niet meer zo druk over dingen. Minder gedoe dus. Je krijgt meer zelfvertrouwen en durft beter op te komen voor jezelf.

Kom sfeer proeven en kennismaken met de trainer

De inhoud is één ding, maar de sfeer is ook belangrijk. Een NLP opleiding is best intensief. Dan is het wel fijn als je een klik hebt met de trainer. Tijdens deze avond kun je ervaren of jij het ziet zitten.

Je krijgt een beeld van de locatie, het lesmateriaal, de mensen en de inhoud. Ik laat je zien, horen, voelen, ruiken en proeven wat NLP is. Nou ja, een beetje dan. Want NLP is breed, maar deze avond krijg je een leuke indruk.

Ben jij erbij? Het is gratis.

Waar?

Stationsweg 149A te Zuidlaren

Is het iets voor jou?

Tijdens deze avond kun je geheel vrijblijvend komen kennismaken. Zo kun je een weloverwogen keuze maken.

Nieuwsgierig geworden?

Ik kan jou helpen de regie te nemen over hoe jij je voelt. Zodat jij gaat snappen hoe je dat doet. En al die technieken en modellen zoals NLP, geweldloze communicatie en systemisch werk zitten in mijn rugzak en helpen ons daarbij.

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend.