Booster sessie NLP in 1 dag

Je leven op de rit met NLP op maat

NLP in 1 dag

NLP helpt je het leven te leiden dat je werkelijk wilt.
Ben je van slag door heftige emotionele gebeurtenissen of conflicten? Sta je op een kruispunt in je leven en voelt het alsof het allemaal te veel en te druk is? Met als gevolg: piekeren, stress en gebrek aan energie? Word je geleefd en vraag je je af: Waar doe ik het eigenlijk voor? Is dit alles? En: Wat kan ik anders doen?

Ben je geïnteresseerd in NLP of heb je ooit de opleiding gedaan en wil je je kennis opfrissen?

Wil jij hiermee aan de slag in 1 dag?

Inzicht in wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Weten waar je goed in bent, hoe jij in de wereld staat en met anderen omgaat. We maken onbewuste patronen bewust.

Je hoeft je eigen gedachten niet te geloven

– Eckhardt Tolle

Gebruiksaanwijzing van jezelf

Na deze EXCLUSIEVE dag heb je een complete gebruiksaanwijzing van jezelf en weet je hoe je de gebruiksaanwijzing van anderen kunt lezen. Dat is hartstikke handig voor je communicatie. Je krijgt meer begrip voor jezelf en anderen. Meer rust, minder conflict! Je staat makkelijker in het leven, met een opgeruimd hoofd. Je gaat zelf bepalen hoe je in het leven staat en krijgt zo (weer) zelf de regie!

Je persoonlijke workout

Ik kijk, samen met jou, waar je tegenaan loopt. Oud zeer of belemmerende overtuigingen ruimen we gelijk op. De dag is op maat, precies wat jij nodig hebt, met 100% aandacht! Zie het als jouw persoonlijke NLP workout.

Investering:

€450,00 (voor bedrijven is dit ex. BTW). Dit is inclusief koffie, thee en wat lekkers, lunch en een persoonlijk naslagwerk.